2351100008 Μαρίνου Αντύπα 1, Κατερίνη akosapolymantiki@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
ΑΚΟΣ | Απολυμαντική Πιερίας 


Ο βιοκαθαρισμός στρωμάτων είναι απαραίτητος προκειμένου να διατηρήσουμε ένα υγιές περιβάλλον ύπνου. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, τα στρώματα συγκεντρώνουν σκόνη, ακάρεα, πολλαπλασιάζονται μικροοργανισμοί και συσσωρεύονται αλλεργιογόνα σωματίδια, όπως αποβλήτατα από το δέρμα μας και υπολείμματα κοντινών παραγόντων. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα του ύπνου μας και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και αναπνευστικά προβλήματα.

Εκτός από τις επιπτώσεις στην υγεία μας, ένα καθαρό στρώμα συμβάλλει στη διατήρηση της διάρκειας ζωής του. Η επαναλαμβανόμενη χρήση, σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαρισμού, μπορεί να προκαλέσει τη φθορά του υλικού και τη μείωση της υποστηρικτικής του ικανότητας, επηρεάζοντας άμεσα την ποιότητα του ύπνου μας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Η επιχείρησή μας 

ΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, με εμπειρία στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων, μπορεί να αναλάβει τον σημαντικό ρόλο της αναζωογόνησης του πιο προσωπικού χώρου της ζωής μας, του χώρου όπου περνάμε τον πολύτιμο χρόνο του ύπνου μας.

Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές και πιστοποιημένα προϊόντα για τον βιοκαθαρισμό κάθε στρώματος, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα, τις μικροοργανισμούς, τα υπολείμματα καθώς και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

Εμπιστευτείτε μας για τη φροντίδα της υγείας σας και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε ένα καθαρό, υγιές και άνετο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να φροντίσουμε για τον βιοκαθαρισμό των στρωμάτων σας ώστε να απολαμβάνετε τον ύπνο που αξίζετε - έναν ύπνο που προάγει την υγεία και αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2351100008