2351100008 Μαρίνου Αντύπα 1, Κατερίνη akosapolymantiki@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
ΑΚΟΣ | Απολυμαντική Πιερίας 


Η παρουσία τρωκτικών στον χώρο μας μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις και συνέπειες για την υγεία, την υγιεινή και την ασφάλεια. Τα τρωκτικά - ποντίκια είναι ζώα που αναζητούν τροφή και καταφύγιο, και μόλις εντοπώσουν έναν χώρο με κατάλληλες συνθήκες, μπορούν να καταστρέψουν το περιβάλλον και να προκαλέσουν πολλά προβλήματα.

Εάν λοιπόν ταλαιπωρείστε από τρωκτικά ή έχετε την υποψία τρωκτικών στο χώρο σας τότε η μόνη επιτακτική λύση είναι η μυοκτονία σε συνδυασμό με απολύμανση του χώρου και των σχετικών εσωτερικών ή εξωτερικών επιφανειών.

Στην επιχείρησή μας “ΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μυοκτονιών, ειδικά σχεδιασμένες για την οριστική απομάκρυνσή των τρωκτικών από τον χώρο σας αλλά και για την μη εμφάνισή τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Με ένα τηλεφώνημα

θα έρθουμε στο χώρο σας, προκειμένου να τον επιθεωρήσουμε και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και προσαρμόζουμε τον σχεδιασμό της τεχνικής σύμφωνα με τις ανάγκες σας ούτως ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πραγματοποιούμε μυοκτονίες σε οικίες, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντας και γενικά επαγγελματικούς χώρους στην Κατερίνη, σε όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στις μυοκτονίες, που είναι καταρτισμένοι να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάθε είδους πρόκληση. Χρησιμοποιούμε ασφαλή και περιβαλλοντικά φιλικά προϊόντα και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την οριστική απομάκρυνση των ανεπιθύμητων επισκεπτών.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα τρωκτικά στο χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2351100008