2351100008 Μαρίνου Αντύπα 1, Κατερίνη akosapolymantiki@gmail.com
 
 
     
     
  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
ΑΚΟΣ | Απολυμαντική Πιερίας 


Απαλλαγείτε μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!
Η επιχείρησή μας “ΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την απεντόμωση του χώρου σας και να σας εξασφαλίσουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Αποτελεί την ιδανικά επιλογή για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα που μπορεί να προκαλούν προβλήματα στην οικία, τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Κατερίνη, σε όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Οι απεντομώσεις μας 
περιλαμβάνουν τον έλεγχο και την απομάκρυνση μιας
μεγάλης ποικιλίας εντόμων, όπως:

 
     
 
  Κατσαρίδες
  Μυρμήγκια
  Σφήκες
  Κουνούπια
  Μύγες
  Τερμίτες
  Τσιμπούρια
  Ψύλλους
  Κοριούς
  Σκορπιους κ.α.
 
     
  Είτε πρόκειται για οικίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργοστάσια κ.α., είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα.   
     
 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να εξετάσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την απομάκρυνση κάθε εντόμου αλλά και να κάνουμε προληπτικές ενέργειες ώστε να μην εμφανιστούν ποτέ. 
 
     
 
ΜΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

και ακίνδυνα για την δημόσια υγεία εστιάζουμε στο πρόβλημα σας και το καταστέλλουμε, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 

Εάν λοιπόν θέλετε να απαλλαγείτε μια και καλή από τα ανεπιθύμητα έντομα, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2351100008