2351100008 Μαρίνου Αντύπα 1, Κατερίνη akosapolymantiki@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΠΤΗΝΩΝ & ΕΡΠΕΤΩΝ
ΑΚΟΣ | Απολυμαντική Πιερίας 


Με εμπειστία στο χώρο, η επιχείρησή μας “ΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, μπορεί να αναλάβει άμεσα και οικονομικά την απομάκρυνση πτηνών και ερπετών από κάθε χώρο στην Κατερίνη, σε όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.

Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για να απομακρύνουμε πτηνά και ερπετά από τον χώρο σας, διασφαλίζοντας έναν περιβάλλον ασφαλές και ελεύθερο από ενοχλήσεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
  Οι απωθήσεις πτηνών

είναι απαραίτητες όταν πτηνά, όπως περιστέρια, γλάρους και άλλα θηλαστικά, προκαλούν προβλήματα στον χώρο σας. Με τη χρήση ειδικών τεχνικών, δημιουργούμε απωθητικά σύνορα που αποτρέπουν την προσέλκυση και παραμονή των πτηνών στον χώρο σας, χωρίς να τα τραυματίζουμε.
 
     
   
     
  Παρέχουμε απωθήσεις ερπετών

όπως φίδια, σαύρες και άλλα ενοχλητικά ερπετά. Κατανοούμε ότι η παρουσία ερπετών μπορεί να προκαλέσει άγχος και φόβο σε πολλούς ανθρώπους. Για αυτό, χρησιμοποιούμε απωθητικές τεχνικές που απομακρύνουν αυτά τα ερπετά από τον χώρο σας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ευημερία σας.
 
     
 

 


 

 
  Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ασφαλών λύσεων!
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αντιμετωπίζει ξεχωριστά κάθε περίπτωση, με σεβασμό προς τα ζώα και το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα προϊόντα και τεχνικές που δεν προκαλούν βλάβη στα ζώα ή στον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν είστε αντιμέτωποι με προβλήματα πτηνών ή ερπετών, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε έναν ασφαλή και ελεύθερο από ενοχλήσεις χώρο. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2351100008