2351100008 Μαρίνου Αντύπα 1, Κατερίνη akosapolymantiki@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  ΑΚΟΣ
Απολυμαντική Πιερίας - Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Αρωματισμός Χώρων Κατερίνη Πιερία


Η επιχείρησή μας “ΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στην Κατερίνη, αποτελεί μια σύγχρονη επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με απολυμάνσεις και απεντομώσεις, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και εφαρμόζοντας σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους, η επιχείρησή μας,  μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα υγιεινό χώρο, απαλλαγμένο από κάθε είδους έντομο και γενικά ανεπιθύμητους επισκέπτες.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Με απόλυτη υπευθυνότητα
& αποτελεσματικότητα

μπορούμε να αναλάβουμε απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών και ερπετών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κατερίνη, σε όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και προϊόντα, προσαρμόζοντας τις λύσεις μας στις ανάγκες κάθε πελάτη με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον αρωματισμό χώρων ενώ διαθέτουμε και μια μεγάλη ποικιλία σχετικών προϊόντων, τα οποία και διαθέτουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
  ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001:2015  
     
 
 
 
 
 
 
 
 

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα και τρωκτικά αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ

είναι εγκεκριμένα και έχουν άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ., ενώ σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά το πέρας των εργασιών μας, χορηγούμε φάκελο υγειονομικού ελέγχου, που σας καλύπτει απέναντι στις ελεγκτικές αρχές. 
 
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε το πρόβλημα σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων επισκεπτών αλλά και την απολύμανση του χώρου σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2351100008