2351100008 Μαρίνου Αντύπα 1, Κατερίνη akosapolymantiki@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΣΗ ΧΩΡΩΝ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ WC
ΑΚΟΣ | Απολυμαντική Πιερίας 


Η επιχείρησή μας “ΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, είναι εδώ για να δημιουργήσει έναν ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο σας, προσφέροντας μια ευφορική εμπειρία στους επισκέπτες και τους κατοίκους σας.

Ο αρωματισμός και απολύμανση χώρου είναι ένας τρόπος να προσθέσετε μια διακριτική, αλλά ευχάριστη αίσθηση στο χώρο σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα αρώματα για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα αναζωογονεί τις αισθήσεις σας και θα δημιουργεί μια θετική ενέργεια στο χώρο.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Οι προσαρμοσμένες λύσεις αρωματισμού

μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και απαίτηση σας. Από δωμάτια ξενοδοχείων και airbnb, έως και spa καθώς και τουαλέτες καταστημάτων στην Κατερίνη, σε όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.

Επιλέγοντας τον αρωματισμό και την απολύμανση του χώρου σας, μπορείτε να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας, να προσθέσετε θετική ενέργεια και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για όσους επισκέπτονται τον χώρο σας.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που θα σας αντανακλά και θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να ξεκινήσουμε μια εξατομικευμένη λύση αρωματισμού για τον χώρο σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2351100008