2351100008 Μαρίνου Αντύπα 1, Κατερίνη akosapolymantiki@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΤΑΒΛΟΥΣ 
ΑΚΟΣ | Απολυμαντική Πιερίας 


Στον απαιτητικό χώρο της κτηνοτροφίας, η υγιεινή και η αποτελεσματική διαχείριση των εντόμων αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την ευημερία και την υγεία των ζώων και των ανθρώπων. 

Η επιχείρησή μας “ΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, ειδικεύεται στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών απολύμανσης για στάβλους και την προμήθεια αποτελεσματικών προϊόντων για την απομάκρυνση εντόμων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες του αγροκτήματός σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Οι στάβλοι 

αποτελούν περιβάλλοντα όπου οι μικροοργανισμοί και τα εντόματα μπορούν να ευδοκιμήσουν, εάν δεν διαχειριστούν σωστά. Η παρουσία εντόμων μπορεί να προκαλέσει επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία των ζώων, όπως τη μετάδοση ασθενειών, τη μείωση της παραγωγικότητας και τη διατάραξη του φυσιολογικού τρόπου ζωής τους. Η υπηρεσία απολύμανσης που προσφέρουμε εστιάζει στον εντοπισμό και την απομάκρυνση των εντόμων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, προστατεύοντας τα ζώα και διασφαλίζοντας την υγιεινή του σταβλικού περιβάλλοντος.

Τα προϊόντα μας για την απομάκρυνση εντόμων είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες της κτηνοτροφίας και της γεωργίας και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτική Ανάπτυξης και Ασφάλειας Τροφίμων. Χρησιμοποιούμε προηγμένες φόρμουλες που είναι αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση των πιο συνηθισμένων εντομοκτόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι. Είτε πρόκειται για προληπτική απολύμανση είτε για την αντιμετώπιση ενός υφιστάμενου προβλήματος, τα προϊόντα μας προσφέρουν αξιόπιστα και μακροχρόνια αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η απολύμανση των στάβλων και η απομάκρυνση εντόμων είναι κρίσιμες διαδικασίες για την επίτευξη υγιεινής, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας στον τομέα της κτηνοτροφίας. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, επιλέγετε τη σιγουριά ότι οι ζωές των ζώων σας και η παραγωγή σας βρίσκονται σε καλά χέρια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 2351100008